Въпроси

Какво е Gratis.bg?

Gratis.bg е сайт за безплатни обяви, който съдържа информация за стоки и услуги, търсени или предлагани от различни потребители.

Трябва ли да се регистрирам, за да мога да публикувам обяви в сайта?

Да, регистрацията в сайта е необходима, за да можете да публикувате и редактирате обявите си, както и да получавате запитвания от потребителите във връзка с публикуваните от Вас обяви.

Какви обяви могат да се публикуват в сайта?

В Gratis.bg ще намерите обяви за автомобили и авточасти, облекло и обувки, техника и електроуреди, обяви за търсене и предлагане на работа и различни видове услуги, продажба и отдаване под наем на имоти…

Не се допуска публикуване на обяви със съдържание, неподходящо за лица под 18 години.

Колко струва публикуването на обяви в Gratis.bg?

Публикуването на обяви в Gratis.bg е напълно безплатно за всички потребители и става бързо и лесно, а обявите от сайта се публикуват автоматично и в нашата Facebook страница, за да бъдат видяни от по-голяма аудитория.

Все пак някои потребители имат нужда от повече „екстри“ за своите обяви, което изисква предоставянето на повече ресурси от сайта ни, затова отделно са създадени и платени пакети за обяви, които по никакъв начин не задължават потребителите да ги ползват.

Разрешено ли е публикуването на една и съща обява в няколко категории?

Неколкократното публикуване на обяви с еднакво съдържание в няколко категории не се допуска, понеже е възможно сайтът ни да бъде зле възприет от търсачките в интернет.

Можете обаче с еднократно публикуване да публикувате обявата си в до 5 категории, като за целта изберете ВИП пакет при добавяне на Вашата обява. По този начин обявата Ви ще бъде със статус „ТОП обява“ и ще бъде показвана с предимство пред другите обяви на началната страница и в категориите с обяви, които сте избрали.

 

Ако имате въпрос, чийто отговор не намирате тук, моля, използвайте формата за контакти, за да се свържете с нас!

 

Благодарим Ви, че използвате Gratis.bg !