Ремонт на бойлери по домовете - София

Цена: 0лв


Описание


...

23.03.2021 20:59

322 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

Ако желаете вашия бойлер да има висока надеждност и дълъг живот, потърсете специализираните работни групи от опитни и квалифицирани електротехници и водопроводчици. Сервизите за монтаж и ремонт на бойлери, най-добре знаят как се монтират бойери. Сервиза ни предлага доставка на нов бойлер, монтаж на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер, ремонт на бойлер на място и извозване на стар бойлер.

Ние поправяме и ремонтираме бойлери от всякакъв тип – бойлери за монтаж под и над мивка, проточни бойлери, бойлери на твърдо гориво, както хоризонтални и вертикални бойлери от марките Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Аристон, Стибел елтрон и други марки.

Поради температурните изменения, влагата и естественият процес на замърсяване, всеки бойлер се нуждае от перманентно почистване. Нашите техници използват специални техники, с които почистват водосъдържатели, серпентини, както и отделни по-малки части на електрическите бойлери.

Компанията ни ще окаже съдействие при необходимост от цялостно преместване на бойлера ви, сиреч – пълният му демонтаж и повторен монтаж с удължаване на захранващите тръби на водопровода и електрическият кабел

Детайли


Уебсайт / линк Посети »
Телефон 0895012345
Дистанция
Адрес София
Категория
Ключови думи    

Локация


Коментари

Други обяви