Монтаж и демонтаж на всички видове радиатори: конвектори, панелни,обезвъздушаване, затапване на радиатори. С гаранция, 24/7

Цена: 33лв


  • 20180920_194627
  • montaj_panelen_radiator
  • pylnene_klimatici

Описание


...

07.09.2020 13:17

1,379 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

Гаматерм ООД предлага монтаж и демонтаж на всички видове радиатори: конвектори, панелни,обезвъздушавен, затапване на радиатори, отказ и присъединяване към Топлофикация.

Извършваме безплатна доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори, панелни или стоманени радиатори, смяна и монтаж на термовентили и термоглави, обезвъздушители, лири за баня, циркулационни помпи и други елементи от отоплителните системи и инсталации.

Предлагаме и преместване на радиатори като удължаваме захранващите тръби, може и да обърнем радиатор, като разменим страната на входящата стръба. При основни ремонти извършваме и вкопаване на тръбите на инсталацията в стената и смяната на тръбите.

Разполагаме със всички необходими инструменти за извършването на безупречен и качествен ремонт на разумни цени за монтаж и преместване на радиатори, а също диментаж и затапване на радиатори при отказ от топлофикация и централно парно или казано на друг език предлагаме премахване на радиатори при отказ от услугите на Топлофикация. На посочееният линк може да се информирате и придобиете пълна представа какво и как трябва да направите за премахването на радиаторите си и отказ от услугите на топлофикация.

Нашите клиенти получават безплатна доставка на радиатори и отстъпки при монтаж за количества.

Издаваме гаранция за извършената от нас услуга и подсигуряваме сервизно обслужване.

Детайли


Уебсайт / линк Посети »
Телефон 0895012345
Дистанция
Адрес София
Категория
Ключови думи        

Локация


Коментари

Други обяви