Курс по Разговорен Английски в Интер Алианс

Date:16.05.2019 8:47

Център за Професионално Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага специализирано обучение Разговорен Английски по системата Clockwise
Материалите са разработени за завършили ниво А1,А2,В1 и В2.
Курсовете спомагат за преодоляване на езиковата бариера , посредством диалози и дискусии.
Темите са :
- ежедневие
- свободно време,
- пазаруване,
- културни събития,
- семейство,
- бит и начин на живот,
- образование,
- околна среда и други.
Разговорите са основна част от методиката на обучение. Тяхната цел е упражняването на граматични и лексикални конструкции в среда, симулираща реални ежедневни дейности.
Така те допълват традиционните езикови курсове.
Тематичните разговори са ефикасен метод за развиване на умението за говорене , като обогатяват речниковия запас на курсистите .
Гарантираме висок стандарт в обучението и реални резултати! Ние сме езиков център с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение.При нас работят квалифицирани и опитни филолози по най-новите и успешни системи за преподаване на съответния език. Издаване на легитимно удостоверение, съгласно МОН.
.И запомнете: предлагаме качествено обучение с висока ефективност.
За повече информация, заповядайте при нас на адрес: гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96, вх.Б, ет.1, /В масивната кооперация до бизнес-входа на Верея, с-у новите търговски центрове./; тел.042/605 363; 0895/62-24-70,0878/944-555, interalliance_stz@abv.bg,skype:interalliance_stz,
www.interalliance.bg.ХУБАВ ДЕН

Уебсайт / линк
Телефон 0895622470
Цена 10лв
гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96, вх.Б, ет.1,

Print