Готова за употреба студена асфалтова смес за ремонт на пътни участъци

Цена: 27лв


  • Готова за употреба студена асфалтова смес за ремонт на пътни участъци
  • Готова за употреба студена асфалтова смес за ремонт на пътни участъци

Описание


...

01.01.2015 12:08

1,103 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

Готова за употреба студена асфалтова смес за ремонт на пътни участъци, както и за полагане на цялостна пътна настилка.

Може да се полага при всякакви метеорологични условия от -26оС до +49оС дори и при налчието на вода в нарушения пътен участък.

Произведен по иновативна технология на канадската компания MATREX GROUP доказала своя опит повече от 30 години, студения асфалт може да се съхранява до момента на полагането на открито в продължение на 2 години а в опаковки – практически неограничено време. Едва след полагане и прилагане на натиск, започва процеса на полимеризация и втвърдяване.

Днес студения асфалт може да се полага, както от пътностроителни фирми разполагащи с нужната механизация, така и от всеки един по метода „Направи си сам”.

Всички ние сме свикнали с факта, че пътищата са предвидени за ремонт от пролетта до началото на зимата. Това се дължи на факта, че така наречения горещ асфалт е с ограничено приложение в зависимост от мереорологичните условия.

Също така конвенционалния (горещ асфалт) изисква използването на тежка техника, която консумира много гориво, квалифициран обслужващ персонал, както и допълнителни, дейности по изрязване на участъка със специални машини, обработка на повърхността с предварително загрят битум, които от своя страна водят до оскъпяване на ремонта .

И не на последно място в резултат на температурните амплитуди с течение на времето положения „горещ асфалт” се отделя от стария слой, оформя се фуга и в резултат на замръзване на следващата година, трябва да ремонтираме отново.

Със студен асфалт ремонта е много по-лесен, дълготраен и ефтин. Не са нужни тежки и енергоемки машини. Просто почиствате дупката, поставятe , уплътнявате и сте готови! В процеса на преминаване на превозни средства се втвърдява бързо и образува плътна трайна повърхност, която е устойчива на температурни промени и значителни динамични натоварвания . И за всичко това, не се нуждаете от специални тежки машини ! Независимо от студено или дъждовно време! Освен това готовата за употреба студена асфалтова смес притежава отлична адхезия към метал, бетон и дърво.

За заявки и контакт: 032 577 135 , 0876 822 268 , 0884 277 196 , 0894 894 338

mailto:office@k3ltd.net

Пловдив 4003

ул ,,св.Иван Рилски“ 50

Теодосиева и Ко ЕООД

 

 

Детайли


Телефон 032 577 135
Дистанция
Адрес улица „Свети Иван Рилски“ 50, 4003 Пловдив, България
Категория
Ключови думи  

Коментари

Други обяви