no-image-130220лв

Ледена оцетна киселина, мравчена киселина.


  • 655 Прегледи
  • 0 Коментари

Ледена оцетна киселина 99 % лабораторна - 20 лв./л. Мравчена киселина 85 % техническа - 5 лв./л. Доставка куриер.
simov / 13.07.2013