ФОКАЛНА ДИАГНОСТИКА И ПАТОГАЛВАНИЗЪМ -Стоматологичен център ФАМА БОНА!

Цена: 30лв


Описание


...

15.08.2017 14:55

159 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

ФОКАЛНА ДИАГНОСТИКА И ПАТОГАЛВАНИЗЪМ от най ново поколение -Стоматологичен център ФАМА БОНА!
Може ли зъбите да са виновни за някакви неразположения или болести на други органи и човек да не подозира за това?
КОГАТО СЕ налага активното търсене на фокалната инфекция и включването й в протокола за комплексна диагностика на пациентите. заболявания, изискващи огнищна диагностика:
1.болкови или субфебрилни състояния с неизяснена генеза 2.alopecia areata 3.хроничен синузит 4.чести отити 5.увеит, иридоциклит 6.хроничен пиелонефрит 7.ревматоиден артрит 8.мигриращи болки в ставите 9.екстрасистолна аритмия с неясен произход. 10.хронични заболявания, неповлияни от конвенционална терапия.
Патогалванизъм
Представлява изследване на корозионния потенциал в устната кухина при наличието на два разнородни метала. Тъй като слюнката е електролит, между два различни метала може да се получи протичане на електрически ток. Пациентът има метален вкус в устата, парестезии (мравучкания, парене и др.) и различни възпалителни процеси.

При необходимост от измерване на корозионен потенцял и или фокална диагностика или съмнение за фокално огнище в областа на ЛЧО , може да се възползвате от апаратурата и квалифицираните специалисти на СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ФАМА БОНА , спазващи протокола на фокалната диагностика!
Иследване за фокалната инфекция в областа на зъбите!

Детайли


Телефон 0898288200
Дистанция
Адрес ГР.СОФИЯ 1303 Р-ОН ВЪЗРАЖДАНЕ ЗОНА Б-4 ул. Българска морава №94
Категория
Ключови думи    

Локация


Коментари

Други обяви