Системи за пречистване на битови отпадни води за хотели и жилищни сгради

Цена: 1лв


  • envi_pur_bio-cleaner150
  • envi_pur_bio-cleaner6
  • envi_pur_bio-cleaner_kk

Описание


...

11.09.2016 15:36

290 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

Компактни пречиствателни системи за битови отпадъчни води в един модул технология BIO CLEANER Иновативна технология, която не изисква никаква поддръжка и е много подходяща за райони, в които няма централна канализация. Това са пречиствателни системи в един съд, който е разделен на отделни сектори и отпадните води се пречистват на гравитачен принцип като пречистената вода е с с много високи показатели. Съоръженията се вкопават в земята, но могат да се поставят и надземно, защото технологията е аеробна и няма никаква миризма по време на работа на пречиствателната станция. не се налага добавяне на консумативи и поддръжка на системата и това е едно от основните предимства особено когато става въпрос за хотели и жилищни сгради .
Пречиствателните системи BIO CLEANER са оразмерени и разработени за различни по големина сгради или предприятия така, че да отговорят на потребностите им в зависимост от еквивалент жители като обхващат от най-малки еднофамилни къщи до малки населени места с до 200 жители.
Технологията е инсталирана в контейнер от изключително здрав полипропилен, чийто живот е практически вечен. В него се извършва рециркулация на въздух в различните сектори, подаван от висококачествен и безшумен диафрагмен компресор чрез аерлифтове. Няма никакви ротиращи елементи и помпи. Технологичният процес се управлява от компютърна единица, която се намира извън съоръжението и контролира 6 различни програми на 9 степени в зависимост от количеството постъпващи в системата отпадъчни води. Технология BIO CLEANER е нова и революционна технология, при която в отделните сектори на системата се подава различно количество въздух така, че да се поддържа един непрекъснат процес на денитрификация преди нитрификация (D-N), което прави технологията уникална и различна от всички останали технологии създавани до този момент.
Отделните сектори в контейнера не са напълно отделени, а в долната си част са обединени така, че биологичният процес на пречистване протича в средната част на всеки от тях по височина. Потребността от въздух във всеки от секторите е различна и подаването му се прецизира от управляващия модул. В процеса на биологично пречистване участват неболестотворни микроорганизми, които са с голяма устойчивост и не се налага изкуствено да се поддържат техните колонии с добавянето на активна утайка както при други технологии. Управляващият модул работи на ел. захранване и е изключително икономичен, а оборудването му с литиева батерия дава възможност дори при спиране на тока за известен период пречиствателната система да продължи да работи безпроблемно. Дефектотокова защита предпазва от промени в напрежението и др. подобни аномалии в райони далеч от големите градове.
Пречиствателните системи за отпадъчни води с технология BIO CLEANER работят безотказно без каквито и да било консумативи и нямат нужда от поддръжка. За последните 10 години тези пречиствателни системи доказаха своята безаварийна работа и именно затова са от най-предпочитаните на пазара.
За повече информация, оферта и поръчки : hg-sons.com/
• Address: гр.София кв.Лозенец
• Phone: 0886772566
• Website: hg-sons.com/

Детайли


Уебсайт / линк Посети »
Телефон 0886772566
Категория
Ключови думи    

Локация


Коментари

Други обяви