Перфект Арт ЕООД - Производство и търговия със сребърна бижутерия

Цена: 1лв


no-image-14920

Описание


...

06.04.2017 17:53

342 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

Висококачествена сребърна бижутерия. Голямо разнообразие от дамски и мъжки пръстени, обеци, висулки, кръстове, колиета, гривни и сувенири.
Перфект Арт ЕООД се стреми да достави естетическа наслада и удоволствие на хората. избрали нашите бижута, да се докоснат до традициите и класиката в ювелирното изкуство.
Занимаваме се с ювелирно изкуство от 1997 година, когато започнахме продажба на такива продукти. Опитът, който натрупахме, ни даде куража да осъществим още една наша мечта – ателие за стандартни и нестандартни бижута, допълнени с качествени синтетични камъни и майсторска изработка.
През 2007 година бизнес-планът ни беше одобрен за изпълнение с безвъзмездната помощ на “Проект 100”. Участието ни в този проект даде тласък на създаването на фирма “Перфект Арт” ЕООД ателие за изработка на бижутерия. Специализирахме се в производството на сребърна бижутерия.
Гаранция за високото качество на нашите изделия е използването на модерна техника за изливане и шлифоване, качествени материали, високият професионализъм на екипа, богатото разнообразие от модели, използването на различни форми и цветове на синтетични и естествени камъни, култивирани перли. Възможност за родиране.
Всички готови изделия, които излизат от нашето ателие, са изработени от сребро 925 и са обработени със специално покритие за по-бавно потъмняване.
Научете повече на: perfect-art.biz

Детайли


Уебсайт / линк Посети »
Телефон 0888299960
Дистанция
Адрес Димитровград
Категория
Ключови думи                 

Локация


Коментари

Други обяви