ЛИКВИДАЦИЯ.БГ - Нови електроуреди от висок клас с леки козметични забележки, транспортни дефекти и стоки от ликвидации внос от Европа

Цена: 1лв


  • likvidacia
  • likvidacia1

Описание


...

25.10.2018 22:49

196 Прегледи

0 Коментари

Принтирай обявата

LIKVIDACIA.BG предлага на вашето внимание най–новите и модерни стоки от висок клас на доказали се на пазара производители.
Техниката, която предлагаме, е произведена за страните от Западна Европа и е само на реномирани марки. Ние предлагаме нови уреди ,уреди от ликвидация/останали бройки или фалирали магазини/с или без леки козметични забележки или нарушена опаковка / нарушен търговски вид или транспортен дефект, което предопределя изключително атрактивните и достъпни цени.
Купувайки такива уреди, Вие не само залагате на по–доброто качество, но и спестявате средства.
Основното предимство на тези стоки е, че те са произведени за Западна Европа, тоест те са с изключително високо качество и здравина за разлика от тези, които се произвеждат за Българския пазар.
За нарушен търговски вид (транспортен дефект) се счита незначително нарушение или изменение на някои от елементите или декоративните покрития, без това да нарушава функциалността, изправността или сигурността на уреда.
Всички наши стоки са с едногодишна гаранция и сервиз.
Бърза доставка в рамките на 2 до 4 работни дни.
Даваме Ви възможност да се възползвате от опцията „Отвори преди да платиш“, така може да проверите дали получавате това което сте поръчали.
Възможност за изплащане на лизинг.
При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас.
Научете повече на: likvidacia.bg/

Детайли


Уебсайт / линк Посети »
Телефон 0883797997
Категория
Ключови думи            

Локация


Коментари

Други обяви